Home / Sponsoren

Sponsor worden?

Atletiekvereniging is een begrip in de Liemers. Wij hebben zo’n 300 leden en jaarlijks bezoeken vele sporters en ouders tijdens de verschillende wedstrijden en activiteiten onze locatie.

Sponsoren zijn voor sportverenigingen van groot belang en dus ook voor AV de Liemers. Dankzij onze sponsoren kunnen wij een breed aanbod van sporten bieden binnen de atletiek zoals jeugd, volwassenen en Para Atletiek. De sponsorgelden worden besteed aan projecten die niet uit de normale begroting betaald kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn: activiteiten voor de jeugd of de aanschaf van materialen.

Als je besluit sponsor te worden dan krijg je natuurlijk een mooi reclamebord langs onze baan of  in onze kantine en een vermelding op deze website. Ook houden we een jaarlijkse activiteit voor de sponsoren in combinatie met de Club van 50.

Wil je AV de Liemers zakelijk sponsoren dan mag je altijd contact opnemen met sponsoring@avdeliemers.nl. Liever eerst wat meer informatie? Bekijk dan hier ons sponsoraanbod!

Wil je wel sponsoren maar dan liever voor een lager bedrag dan is de Club van 50 misschien een goed alternatief. Dan mag je contact opnemen met sponsoring@avdeliemers.nl

Trots op onze sponsoren

CONTACT

Onze club kan je vinden op:
Heerenmäten 4
6904 GZ Zevenaar

DIRECT NAAR

ONZE SOCIALS